Spletne strani

Spletne strani vseh vrst! Predstavite se svetu še danes!

Spletne strani

Spletne strani vseh vrst! Predstavite se svetu še danes!

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem času stopimo z vami v stik!

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem
času stopimo z vami v stik!

Nudimo podporo

Za čas izdelave spletne strani, vam nudimo tudi različno podporo. V mnogih primerih se zgodi, da naročnik še nima zakupljene ustrezne domene in gostovanja. To za vas uredimo mi. Prav tako se včasih najdejo težave pri izbiri ustreznega gradiva (tako besedilnega kot grafičnega) za predstavitev na spletu kjer vam z veseljem pomagamo. Prav tako pa smo več čas na voljo za vsa ostala vprašanja.

Naredimo predstavitev

Ko za vas izdelamo spletno stran, poskrbimo tudi za vašo predstavitev. Predstavimo vas na družbenih omrežjih, na naši spletni strani in še v kakšnem kotičku, kjer vas lahko morebiti najde oseba, ki išče storitve katere nudite. Predstavimo vas, vašo zgodbo, vaše poslanstvo in v primeru da poznamo osebo ali organizacijo, ki bi bila vesela sodelovanja z vami, vas po želji tudi povežemo.

Nadaljnje sodelovanje

Ko za vas izdelamo spletno stran na vašo željo pregledamo tudi ostala področja, ki jih pokrivamo in podamo predloge za izboljšave oziroma nadgradnje. Za vas naredimo kratko poročilo in z vašo odobritvijo se dela lotimo. Prav tako pa nadaljnje sodelovanje po dogovoru lahko poteka v okviru različnih izobraževanj.

Vse kar je treba vedeti na enem mestu!

FAQ

Ponavadi se vedno najde kakšno vprašanje, preden se dokončno odločimo. Najbolje pa je, če so odgovori na naša vprašanja že podani! Preverite vsa pogosta vprašanja in odgovore nanje ter si s tem olajšajte delo.

FAQ – Spletne strani

Pogoji

Ob izpolnjevanju posameznih pogojev, si lahko kot nevladna organizacija, prostovljec ali zastopnik katerekoli druge organizacije, ki ustreza kriteriju, zagotovite ugodnosti ali celo brezplačno izdelavo spletne strani.

Pogoji – Spletne strani