Oblikovanje

Poskrbite, da bo celostna podoba urejena od glave do pet!

Oblikovanje

Poskrbite, da bo celostna podoba urejena od glave do pet!

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem času stopimo z vami v stik!

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem
času stopimo z vami v stik!

Svetujemo

Imate ali nimate ideje kako se zadeve lotiti, da bi zgledala kot je treba, ni pomembno. Vsako vaše naročilo temeljito pregledamo in na vašo željo podamo tudi svoj predlog. Prav tako pri podanem predlogu s strani vas svetujemo kako bi le tega lahko izvedli na najboljši način. V primeru, da vaše naročilo ne vsebuje ideje ali že specifične zahteve za oblikovanje, pa skupaj z vami poiščemo najboljšo rešitev.

 

Izvedemo do konca

Ko oblikujemo dogovorjeno v naročilu, za vas v celoti izvedemo tudi implementacijo dogovorjenega. Ali se gre to za posodobitev videza spletne strani ali pa promocijskega materiala. Prav tako, ko je slednji izdelan, se za vas dogovorimo za tisk in vso ostalo izvedbo, da bo na koncu prišel izdelek v vaše roke končne oblike in bil pripravljen za uporabo.

Testiramo in komponiramo

Ko zaključimo z vašim naročilom, vam končni izdelek predstavimo. Pri tem vam podamo vse podrobnosti v povezavi z izdelavo in specifikami posameznega izdelka. Prav tako pa vam laho pomagamo pri testiranju izdelanega s predhodnimi različicami ali po sistemu A/B. Poleg testiranja pa z veseljem pomagamo pri vpeljavi izdelka ali celotne grafične podobe v vašo organizacijo.

Vse kar je treba vedeti na enem mestu!

FAQ

Ponavadi se vedno najde kakšno vprašanje, preden se dokončno odločimo. Najbolje pa je, če so odgovori na naša vprašanja že podani! Preverite vsa pogosta vprašanja in odgovore nanje ter si s tem olajšajte delo.

Pogoji – Oblikovanje

Pogoji

Ob izpolnjevanju posameznih pogojev, si lahko kot nevladna organizacija, prostovljec ali zastopnik katerekoli druge organizacije, ki ustreza kriteriju, zagotovite ugodnosti ali celo brezplačno izdelavo spletne strani.

Pogoji – Oblikovanje