Izobraževanja

Hitra pot do novega znanja! Se učenja in raziskovanja nikoli ne naveličate?

Izobraževanje

Hitra pot do novega znanja! Se učenja in raziskovanja nikoli ne naveličate?

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem času stopimo z vami v stik!

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem
času stopimo z vami v stik!

Pripravimo gradivo

Medtem, ko za vas sestavljamo program izobraževanja in samo izobraževanje poteka, vam za vsak sklop pripravimo gradivo. Izbirate lahko med gradivom, ki je narejen po vaši meri, splošnim gradivom kot tudi usmerjanjem skozi gradivo oziroma literaturo, ki ni naše delo, a je dostopno preko spleta. Ne glede na izbiro, v vsakem se skriva tisto znanje, ki vam bo pomagalo naprej.  

Praktični primeri

Marsikdo ob besedi izobraževanje pomisli na tiste debele knjige, ki jim ni ne začetka ne konca. Tukaj na to lahko pozabite! Cilj naših izobraževanj je, da svoje znanje nadgrajujete v obliki praktičnih primerov skozi katere bomo sproti obdelovali teorijo samo. Na praktičnih primerih boste lahko preverjali osvojeno znanje, nam postavljali vprašanja in preizkusili svoje male sive celice na mnogo načinov.

Nadaljnje izobraževanje

Ko z zastavljenim programom končamo, lahko z izobraževanjem zaključimo ali pa šele dobro začnemo. To pomeni, da lahko nadaljevanje izobraževanja izbirate na več načinov. Izbirate lahko med nadgrajevanjem obstoječega programa, dodajanja drugih modulov ali pa se nam preprosto pridružite kot prostovoljec/ka in se preizkusite v praksi!

Vse kar je treba vedeti na enem mestu!

FAQ

Ponavadi se vedno najde kakšno vprašanje, preden se dokončno odločimo. Najbolje pa je, če so odgovori na naša vprašanja že podani! Preverite vsa pogosta vprašanja in odgovore nanje ter si s tem olajšajte delo.

FAQ – Izobraževanje

Pogoji

Ob izpolnjevanju posameznih pogojev, si lahko kot nevladna organizacija, prostovljec ali zastopnik katerekoli druge organizacije, ki ustreza kriteriju, zagotovite ugodnosti ali celo brezplačno izobraževanje.

Pogoji – Izobraževanje