Sodelovanje

Postanite del naše zgodbe še danes!

Sodelovanje

Postanite del naše zgodbe še danes!

O sodelovanju

Sodelovanje in povezovanje predstavlja eno izmed ključnih točk Sveta multimedije. Z veseljem vas v našo zgodbo vključimo na različne načine, tako pri rednem kot pri projektnem delu, na terenu ali na daljavo. Sodelovanje je lahko v okviru prostovoljnega dela kot tudi praktičnega izobraževanja. Spol, rasa, vera, nas ne zanima! Na sodelovanje smo pripravljeni s komerkoli, kadarkoli. Sodelujete lahko v okviru našega društva in skupaj z nami razvijate zgodbo  Pomembna je le volja do dela in učenja ter da ste del ekipe, ki drži skupaj! Pridružite se nam še danes!

Prostovoljno delo

Prostovoljno delo v okviru Sveta multimedije obsega vsa področja društva, prav tako pa smo odprti za vse vaše ideje! Sodelovanja z vami bomo zelo veseli in hvaležni za vsak trenutek, ki ga boste namenili za delovanje v našem društvu.

PovpraševanjePravila – prostovoljno delo

Praktično izobraževanje

Praktično izobraževanje v okviru Sveta multimedije obsega vsa področja društva. Seveda pa je pogoj za praktično izobraževanje v društvu, da slednje izpolnjuje vse pogoje predvidene s strani vaše izobraževalne ustanove. V kolkor jih, ste več kot dobrodošli!

PovpraševanjePravila – praktično izobraževanje

Prostovoljno delo

Praktično izobraževanje

Vse kar je treba vedeti na enem mestu!

FAQ

Ponavadi se vedno najde kakšno vprašanje, preden se dokončno odločimo. Najbolje pa je, če so odgovori na naša vprašanja že podani! Preverite vsa pogosta vprašanja in odgovore nanje ter si s tem olajšajte delo.

FAQ – Sodelovanje

Pogoji

Ob izpolnjevanju posameznih pogojev, si lahko kot nevladna organizacija, prostovljec ali zastopnik katerekoli druge organizacije, ki ustreza kriteriju, zagotovite ugodnosti ali celo brezplačno izdelavo spletne strani.

Pogoji – Sodelovanje