Svet multimedije se predstavi

Z dnem 5. 4. 2021, pa je prišel čas, da se tudi mi na kratko predstavimo. Društvo smo ustanovili z namenom, da pomagamo nevladnim organizacijam, izobraževalnim ustanovam, domovom upokojencev kot tudi posameznikom, ki skrbijo za boljši jutri nas, narave in kulture, se predstaviti širšemu svetu.

Svet multimedije se predstavi

Sledi nam – prispevki, novice, obvestila

Svet multimedije se predstavi

Sledi nam

Z dnem 5. 4. 2021, pa je prišel čas, da se tudi mi na kratko predstavimo.

Smo Društvo za multimedijo, izobraževanje in povezovanje ali skrajšano Svet multimedije. Društvo smo ustanovili z namenom, da pomagamo nevladnim organizacijam, izobraževalnim ustanovam, domovom upokojencev kot tudi posameznikom, ki skrbijo za boljši jutri nas, narave in kulture, se predstaviti širšemu svetu.

Zavedamo se, da je danes splet postal del našega vsakdanjega življenja in je skorajdane biti s svoji organizacijo del njega, se na njemu predstaviti. Podjetja ga uporabljajo za to, da se približajo svojemu kupcu, pospešijo prodajo, različni portali za obveščanje o dogajanju po svetu, družbena omrežja za povezovanje posameznikov, a tukaj pa smo tudi mi.

Splet nevladnim organizacijam, izobraževalnim ustanovam, domovom upokojencem in posameznikom, ki prispevajo za boljši jutri v osnovi ne služi za to, da bodo z njim služili. Zagotovo pa jim pomaga se predstaviti širši javnosti, osveščati javnost na področju katerem delujejo, zbirati donacije in kar je glavno, posameznikom, ki iščejo njihove storitve ali pomoč, se predstaviti. In s tem, ko se predstavijo zadnjem omenjenim posameznikom, je le to obojestranska korist. Nekdo bo lahko ponudil svojo storitev ali pomoč, drugi, jo je iskal in našel, pa jo sprejel.

Seveda pa tukaj težava nastopi, ker so stroški v primeru izdelave kvalitetne spletne strani, izobraževanja, izdelave vizitk, letakov in vsega ostalega, lahko zelo visoki. V primeru podjetij to morda ni večja težava, a v primeru tistih, katerih sredstva so strogo omejena na pogoje razpisev oziroma zahteve tistih, ki delovanje financirajo ali pa je delovanje samo na prostovoljni bazi brez kakršnegakoli dohodka, pa lahko hitro nastopi težava.

Tako smo se odločili, da nevladnim organizacijam, izobraževalnim ustanovam, domovom upokojencev in posameznikom ter vsem ostalim, ki v tej skupini niso zajeti, a ustvarjajo boljši jutri, se pomagamo predstaviti svetu na dostopen način.

Pri tem vam nudimo tako izdelavo spletnih strani oziroma bolj pravilno rečeno spletnih mest vseh vrst, oblikovanje na različne načine kot tudi izobraževanje na vseh področjih, ki jih pokrivamo.

Povpraševanje lahko odda vsakdo in z njim oziroma z vami bomo stopili v stik v najkrajšem času. Skupaj bomo preverili vaše želje kot tudi vašo upravičenost do nudenja brezplačnih storitev in izdelkov oziroma do koriščenja njih z ustreznim popustom, ceno, ki je vsem upravičenim dostopna.

Svet multimedije pa ima v tem času v svojem programu še kar nekaj stvari, ki so v razvoju in vam jih bomo s časom z veseljem predstavili. Do takrat pa že lahko zavihate rokave za vas in/ali vašo organizacijo preverite katera naša storitev vam bi prav prišla in se dela lotimo!